Se filmen

Om Kompetenstester.se

xpectum AB står bak kompetenstester.se, nettstedet for rekrutteringstester. Vi er et utdanningsforetak med over 20 års erfaring med fjernundervisning og har de seneste 10 årene jobbet med kompetansetester for rekruttering innen de økonomiske området. Vi er lokalisert i Åre der vi har produksjon og kundeservice. Vi har 10 veiledere og mentorer i Sverige og Norge.
xpectums styrke er kunnskapskapitalen som er tilknyttet foretaket. Dels gjennom mentorene som skriver og utvikler utdanningen, dels gjennom medieteknikerne som designer dem. Les mer om oss på xpectum.se.xpectum.se.

 

Så här går det till

Testförfarandet är väldigt enkelt. En person hos er utses till administratör. Denne är ansvarig för att registrera nya kandidater och skriva ut de rapporter som skapas i systemet. Det administrativa systemet är mycket enkelt och lätt att sätta sig in i. När kandidaten ska genomföra testet får denne ett mail med instruktioner som innehåller allt från inlogg till information om hur testet ska genomföras. När testet är färdigt meddelas administratören som får tillgång till resultatet.

REGISTRERING

När ni har fått tillgång till de tester ni vill använda så får ni ett inlogg till vårt administratörsverktyg. Därifrån registrerar ni kandidaten genom att ange namn, e-postadress och vilket test kandidaten ska genomföra.

GENOMFÖRANDE

Kandidaten får ett mail med instruktioner och inlogg. Testet kan därefter utföras på vilken plats som helst. När testet är genomfört rättas det automatiskt och registreras i det administrativa systemet. Ett mail går ut till administratören som meddelar att det är färdigt och administratören kan därefter gå in och titta på resultatet.

ANALYS

I en tydlig rapport presenteras resultatet som visar om kandidaten är godkänd eller inte men det är enkelt att analysera resultatet på flera nivåer allt från huvudindelningsgrunder till kandidatens svar på varje enskild fråga. Den totala tidsåtgången visas.

Kontakta oss

XPECTUM AB

Kurortsvägen 20 837 51 ÅRE

TELEFON

+46 647 - 501 11

KVALITETSGRANSKNING

xpectum AB är medlem i Sveriges auktoriserade utbildningsföretag, SAUF, och har ett kvalitetssystem vilket har undergått granskning och befunnits vara i överensstämmelse med organisationens krav på kvalitet.